Author Topic: Wiki images don't work  (Read 1725 times)

Tom

  • Crazy poster
  • *
  • Posts: 205
  • Karma: 38
    • View Profile
Wiki images don't work
« on: 2015-10-11 20:00:30 »
For a while now wiki images have not been working and when working on projects like Q-Gears having working images is a tremendous help.  Pretty much the only way to get around this now is to dig around the "Gears" PDF and hope you find the page with the image you want.

Covarr

  • Covarr-Let
  • Administrator
  • No life
  • *
  • Posts: 3871
  • Karma: 111
  • The Great Redarr.
    • View Profile
Re: Wiki images don't work
« Reply #1 on: 2015-10-12 15:25:22 »
I don't know exactly the cause of this issue, but it's either of two things:

1. If it's something wrong with MediaWiki's settings, Halkun *might* be able to do something about it. I'm pretty sure he's got admin on the wiki. Alas, I do not, so I can't do anything about it.

2. If it's a server problem, literally the only person who has the low-level access needed to fix it is Qhimm, and... well, he's really busy these days and barely around anymore on IRC, and even less so on the forums, despite owning them.

sithlord48

  • No life
  • *
  • Posts: 1416
  • Karma: 33
  • Dark Lord of the Savegame
    • View Profile
    • Blackchocobo
Re: Wiki images don't work
« Reply #2 on: 2015-10-12 19:57:15 »
what wiki are you talking about?

edit:: the qhimm one... seams to be a wiki wide issue...

SpooX

  • Insane poster
  • *
  • Posts: 346
  • Karma: 25
  • Used to be errr...
    • View Profile
Re: Wiki images don't work
« Reply #3 on: 2016-02-02 21:39:55 »
The images disappeared a long time ago when the wiki was still on a different host.
If you want to repair the wiki you can retrieve the images from the web archive and re-upload those to the wiki.

for example on the FFVII engine page it is:
http://wiki.qhimm.com/images/a/a8/Engine_parts.jpg

is available at:



(http://web.archive.org/web/20130201214139/http://wiki.qhimm.com/images/a/a8/Engine_parts.jpg)

I hope this helps.
 8)

Tom

  • Crazy poster
  • *
  • Posts: 205
  • Karma: 38
    • View Profile
Re: Wiki images don't work
« Reply #4 on: 2016-04-26 11:02:19 »
I don't think im allowed to upload images?