Author Topic: FF13 Tool Problem  (Read 260 times)

kenichi

  • Crazy poster
  • *
  • Posts: 153
  • Karma: -15
    • View Profile
FF13 Tool Problem
« on: 2017-07-27 10:15:53 »
I tried to use ff13tool ı extracted files but ff13tool.exe not working ı click then it shut suddenly.

Covarr

  • Covarr-Let
  • Administrator
  • No life
  • *
  • Posts: 3919
  • Karma: 115
  • The Great Redarr.
    • View Profile
Re: FF13 Tool Problem
« Reply #1 on: 2017-07-27 14:15:37 »
FF13tool wasn't made by anyone here, but I'll try to help you. It's command line software. You can't just double click the icon, you need to run it from the command line, as explained in the readme.

kenichi

  • Crazy poster
  • *
  • Posts: 153
  • Karma: -15
    • View Profile
Re: FF13 Tool Problem
« Reply #2 on: 2017-07-27 17:19:08 »
so you mean use cmd? I just want to translte ff13 to my language.

Covarr

  • Covarr-Let
  • Administrator
  • No life
  • *
  • Posts: 3919
  • Karma: 115
  • The Great Redarr.
    • View Profile
Re: FF13 Tool Problem
« Reply #3 on: 2017-07-27 17:55:12 »
Yes. The readme has instructions for how to use it, it needs to be from cmd. This program does not have a graphical interface.

kenichi

  • Crazy poster
  • *
  • Posts: 153
  • Karma: -15
    • View Profile
Re: FF13 Tool Problem
« Reply #4 on: 2017-07-27 20:09:41 »
then ı try after finished ff7 translation. Actually just remain controls :D