Author Topic: [FF7] Original and Outdated Tutorial - Bootleg Configurator  (Read 873000 times)

shOcKmAnz

  • Fast newbie
  • *
  • Posts: 31
  • Karma: -1
    • View Profile
Re: [Tutorial] Bootleg Configurator and FF7 Mod Installation
« Reply #2750 on: 2014-05-23 05:57:49 »
Bug in Chocobo mini game [ Long ]


Kaldarasha

  • No life
  • *
  • Posts: 2096
  • Karma: 125
  • Prince of Model Editing
    • View Profile
Re: [Tutorial] Bootleg Configurator and FF7 Mod Installation
« Reply #2751 on: 2014-05-23 06:47:01 »
It doesn't help much to post a bug, if you don't give us some details about your system and which mods you have installed. Also which version of FF7 you have installed: the four CD 1998 PC or the non CD 2012/13 rerelease.

shOcKmAnz

  • Fast newbie
  • *
  • Posts: 31
  • Karma: -1
    • View Profile
Re: [Tutorial] Bootleg Configurator and FF7 Mod Installation
« Reply #2752 on: 2014-05-23 06:58:08 »
My Gane is 2012 Version - Square Enix Store and installed in D > FINAL FANTASY VII

WIN 7 Ultimate 64 BIT

use Bootleg040 & Tifa's Bootleg

My LastUsed
:

C=1
S=0
P=1
R=0
O=000000000010100011000111001101010111111111001111111100100
N=0
A=1
V=0
H=3
L=1
M=0
K=10
E=0
T=0
Z=0
B=0
U=1
W=0
Y=0
Q=0
G=4111111111111111
@=01010010000000000010201100100000002211222243462300112
$=000000000000000000000000

NOW , , i think i hv 2 bug in my game

Why cann't look for Black Materia ?

ORIGINAL !!



MOD !!



AND Bug in Chocobo mini game



THANK . sir
« Last Edit: 2014-05-23 07:01:42 by shockmanz »

Kaldarasha

  • No life
  • *
  • Posts: 2096
  • Karma: 125
  • Prince of Model Editing
    • View Profile
Re: [Tutorial] Bootleg Configurator and FF7 Mod Installation
« Reply #2753 on: 2014-05-23 07:25:27 »
The materia is a bug from the PRP model overhaul. There is something wrong with the materia model, but should be easy to fix. The problem with your Chocobo minigame is new to me.

shOcKmAnz

  • Fast newbie
  • *
  • Posts: 31
  • Karma: -1
    • View Profile
Re: [Tutorial] Bootleg Configurator and FF7 Mod Installation
« Reply #2754 on: 2014-05-23 08:33:18 »
PRP model overhaul = Avalanche GUI v2.0.8.exe ( i use in  Bootleg040 )

If i don't use PRP model overhaul.

I Can see it ?

sorry , , I only speak very little English
« Last Edit: 2014-05-23 08:39:11 by shockmanz »

Kaldarasha

  • No life
  • *
  • Posts: 2096
  • Karma: 125
  • Prince of Model Editing
    • View Profile
Re: [Tutorial] Bootleg Configurator and FF7 Mod Installation
« Reply #2755 on: 2014-05-23 09:04:10 »
The Phoenix Resurrection Project (PRP)  is the model overhaul. The Avalanche GUI v2.0.8 is for the menu.
If you don't use PRP you won't have the updated Character models. The black materia is only seen once so it's not that important.

shOcKmAnz

  • Fast newbie
  • *
  • Posts: 31
  • Karma: -1
    • View Profile
Re: [Tutorial] Bootleg Configurator and FF7 Mod Installation
« Reply #2756 on: 2014-05-23 09:38:49 »
arr , , thank you , , i ask you Avalanche High Res.exe  = ?

i think if i don't use The Phoenix Resurrection Project and Avalanche GUI v2.0.8 , , i can see it

sorry , , I only speak very little English
« Last Edit: 2014-05-23 09:40:30 by shockmanz »

sen

  • No life
  • *
  • Posts: 1240
  • Karma: 26
    • View Profile
Re: [Tutorial] Bootleg Configurator and FF7 Mod Installation
« Reply #2757 on: 2014-05-23 14:48:08 »
How to edit ?
Hard to explain but easy way is just replace those avatars with some others of PNG format

Gilgamesh

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: [FF7] Original and Outdated Tutorial - Bootleg Configurator
« Reply #2758 on: 2015-07-17 10:31:19 »
i need help pls, after i install all content it feels like i have a trojaner/virus on my pc. when i play diablo3 i have grafik bugs there and with java as well. with bluescreen crash. i want to deinstall all of your content too clean my pc from everything. pls pls pls help me...

Ziax

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: [FF7] Original and Outdated Tutorial - Bootleg Configurator
« Reply #2759 on: 2015-07-20 06:04:28 »
It's probably been answered. However, I just started thinking about whether or not there were and mods available for FFVII. Stumbling around the web finding this wonderful place. I got it all downloaded and it started up nice and easy. Though, there is a black section on the bottom of the screen where my heal/battle menu/limit gauge yada yada is. It is also condensed, it's not that big a deal I'm sure there is some setting I need to tweak on, hoping you guys can help me out. However, the biggest issue is (I believe it's the sweeper model option?) but at the start of the game, when you enter the area in reactor 1, where the first save is I'll enter a battle and then I receive an error and being asked to send a report with app. or something or other then the game crashes.