Author Topic: No Results When Looking up Mods  (Read 240 times)

The Mighty Aids

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: 0
    • View Profile
No Results When Looking up Mods
« on: 2017-08-04 00:15:18 »
I'm sorry if this has been answered before, but I combed through the FAQ and forum and haven't found an answer. I recently bought a Steam copy of FFVII and followed all the steps in the modding tutorial to get 7H working, but I can't seem to get any mods to show up on the list. It just brings up 'no results' when trying to update the library. I ran the game converter on the blank ISO and it seems to have worked. I'm pretty sure my settings are all correct, but it seems like I may be blind to what the problem is.

Here's my settings;

Library location: D:\Games\Steam\steamapps\common/FINAL FANTASY VII\\mods\7th Heaven

FFVII EXE: D:\Games\Steam\steamapps\common/FINAL FANTASY VII\FF7.exe

Aali modpath: D:\Games\Steam\steamapps\common/FINAL FANTASY VII\mods\Textures

Movie path: D:\Games\Steam\steamapps\common/FINAL FANTASY VII\data\movies\

Subscriptions: D:iros://Url/http$pastebin.com/raw.php?i=dDBkYkDu

Extra folders: music, direct

Automatic import and updates are checked and I configured the OpenGL to the settings on the tutorial. I'm pretty sure I've covered all bases here, and I'm really not sure what's wrong. Any help would be appreciated. Thanks!

EQ2Alyza

  • 7th Heaven Crew
  • Global moderator
  • No life
  • *
  • Posts: 2673
  • Karma: 186
  • Dilly-Dally Shilly-Shally
    • View Profile
    • EQ2Alyza - YouTube Channel
Re: No Results When Looking up Mods
« Reply #1 on: 2017-08-04 01:43:11 »
Retype all your paths using the correct slashes \
Subscription link uses /, so you're fine there. Just click Worksop -> Check subscriptions now
Extra Folders doesn't use a comma ,. Type music <push Enter> type direct

music
direct

The Mighty Aids

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: No Results When Looking up Mods
« Reply #2 on: 2017-08-04 02:48:08 »
Thanks for the quick response, Alyza. I appreciate it.   :mrgreen:
I fixed the file paths (though I could have sworn I just copied and pasted it from the explorer window, so I'm not sure how I managed that) Still no dice though. I'm not getting a message when I click on check subscriptions and searching still yields no results. I'm also running it as administrator and even disabled my AV if that matters at all.  :|

Tsunamix

  • Freak
  • *
  • Posts: 678
  • Karma: 10
  • Check out my work - https://goo.gl/m4NFlm
    • View Profile
    • The home of Tsunamods
Re: No Results When Looking up Mods
« Reply #3 on: 2017-08-04 02:59:45 »
Your subscription link shouldn't have D: at the start. Use exactly this

iros://Url/http$pastebin.com/raw.php?i=dDBkYkDu

I also noticed your library location has a double slash, i guess you fixed that by the last post though. If they are still an issue just use the browse option to the right of each box.
You cant go wrong that way

The Mighty Aids

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: No Results When Looking up Mods
« Reply #4 on: 2017-08-04 03:19:37 »
That did the trick!  :D Thanks for your help guys! I'm so glad this game still has such an active community 20 years later. Then again, this IS FFVII so I shouldn't be too surprised... :P

Tsunamix

  • Freak
  • *
  • Posts: 678
  • Karma: 10
  • Check out my work - https://goo.gl/m4NFlm
    • View Profile
    • The home of Tsunamods
Re: No Results When Looking up Mods
« Reply #5 on: 2017-08-04 04:16:47 »
Haha yeah i don't think we'll ever die out. i love it here