Author Topic: trouble using catalogue  (Read 248 times)

Branch88

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: 0
    • View Profile
trouble using catalogue
« on: 2018-04-26 18:02:40 »
i apologise in advance if i have missed it but looked through posts and cant find this problem on there.
have not uploaded profile order as requested because it is empty, i have followed the video and instructions to the letter up to the point of updating catalogue and library and what i get is in this screenshot ok so i have discovered i don't know how to upload a picture but what happens is in 7th heaven in the notifications area on the right th top one says 'updated catalogue' so i see all the mods in the catalogue but when i click download i get a bunch of them saying eg 'Error downloading battle textures the remote server returned an error: (404) not found' same error message for several mods, the rest just stay in the downloads window but progress is staying at zero ??? i have screenshotted this if anyone wants to explain how i add a picture on here. any help would be brill to resolve this so i can play the game that first got me into gaming once again

Kaldarasha

  • No life
  • *
  • Posts: 2211
  • Karma: 133
  • Prince of Model Editing
    • View Profile
Re: trouble using catalogue
« Reply #1 on: 2018-04-27 04:16:26 »
Could it be that your firewall is blocking 7H to get internet access?

Branch88

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: trouble using catalogue
« Reply #2 on: 2018-04-27 06:13:01 »
I don't think so I forgot to add it downloaded the chaos mods fine but other than those 3 and one barret field test no others work, but I will put a firewall exception in today to see if it makes a difference