Author Topic: [FF7] Blue limit for AC mod  (Read 68689 times)

ryan89

  • Fast newbie
  • *
  • Posts: 31
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: ff7 blue limit for ac mod
« Reply #25 on: 2010-03-21 18:52:59 »
i like it its awesome i should check out the AC program eh ;D

kela51

  • Crazy poster
  • *
  • Posts: 148
  • Karma: 4
    • View Profile
    • http://www.youtube.com/user/killakela51
Re: ff7 blue limit for ac mod
« Reply #26 on: 2010-03-22 16:39:13 »
what exactly is the difference between these two blue limits?

  V1

V2

not a lot but the V2 is darker and the form is modified (just a little)

Hellbringer616

  • No life
  • *
  • Posts: 1915
  • Karma: 12
    • View Profile
Re: ff7 blue limit for ac mod
« Reply #27 on: 2010-03-22 16:45:14 »
Gotta admit i like it

kela51

  • Crazy poster
  • *
  • Posts: 148
  • Karma: 4
    • View Profile
    • http://www.youtube.com/user/killakela51
Re: ff7 blue limit for ac mod
« Reply #28 on: 2010-03-22 16:49:21 »
thanks ;)  :D

Immortal Damyn

  • Insane poster
  • *
  • Posts: 436
  • Karma: 0
  • Lord of the Twilight
    • View Profile
Re: ff7 blue limit for ac mod
« Reply #29 on: 2010-03-22 18:26:13 »
Yea, I'm probably just really stupid, but how do i install this? IDK where it goes....:\

titeguy3

  • No life
  • *
  • Posts: 1287
  • Karma: 2
  • A jack of all trades
    • View Profile
Re: ff7 blue limit for ac mod
« Reply #30 on: 2010-03-22 18:48:58 »
lul, it goes somewhere in the .\textures folder. It *should* replace a file with the same name.

Immortal Damyn

  • Insane poster
  • *
  • Posts: 436
  • Karma: 0
  • Lord of the Twilight
    • View Profile
Re: ff7 blue limit for ac mod
« Reply #31 on: 2010-03-22 18:52:20 »
lul, it goes somewhere in the .\textures folder. It *should* replace a file with the same name.
... Is it strange that there is nothing in my \textures folder? Unless there's more than one I'm missing something.

You are of course talking about the texture folder in the FF VII program folder, correct?
« Last Edit: 2010-03-22 18:57:04 by Immortal Damyn »

Hellbringer616

  • No life
  • *
  • Posts: 1915
  • Karma: 12
    • View Profile
Re: ff7 blue limit for ac mod
« Reply #32 on: 2010-03-22 18:57:33 »
Team avalanche patch! ;D

Think it's in the limit texture folder. I'm not at my PC so i can't check.

kela51

  • Crazy poster
  • *
  • Posts: 148
  • Karma: 4
    • View Profile
    • http://www.youtube.com/user/killakela51
Re: ff7 blue limit for ac mod
« Reply #33 on: 2010-03-22 19:23:20 »
put the .tex in the magic.lgp and the png file in texture folder.  :)

Immortal Damyn

  • Insane poster
  • *
  • Posts: 436
  • Karma: 0
  • Lord of the Twilight
    • View Profile
Re: ff7 blue limit for ac mod
« Reply #34 on: 2010-03-24 03:12:01 »
put the .tex in the magic.lgp and the png file in texture folder.  :)

as previously stated, is it strange that there isn't anything in my texture folder? also, can this get hosted anywhere else? I seem to have issues with mediafire... rar/zip files come out corrupt...

sl1982

  • Administrator
  • No life
  • *
  • Posts: 3634
  • Karma: 40
  • GUI Master :P
    • View Profile
Re: ff7 blue limit for ac mod
« Reply #35 on: 2010-03-24 03:26:28 »
put the .tex in the magic.lgp and the png file in texture folder.  :)

as previously stated, is it strange that there isn't anything in my texture folder? also, can this get hosted anywhere else? I seem to have issues with mediafire... rar/zip files come out corrupt...

You will only have files in you texture folder if you use the avalanche overhaul. I know of no other mod that uses the same method.

Immortal Damyn

  • Insane poster
  • *
  • Posts: 436
  • Karma: 0
  • Lord of the Twilight
    • View Profile
Re: ff7 blue limit for ac mod
« Reply #36 on: 2010-03-24 20:19:38 »
put the .tex in the magic.lgp and the png file in texture folder.  :)

as previously stated, is it strange that there isn't anything in my texture folder? also, can this get hosted anywhere else? I seem to have issues with mediafire... rar/zip files come out corrupt...

You will only have files in you texture folder if you use the avalanche overhaul. I know of no other mod that uses the same method.
Ok, thanks. Even still, anyone know if i can get this somewhere else? cause i can't get it from media fire, it screws up my RAR files for some reason...

kela51

  • Crazy poster
  • *
  • Posts: 148
  • Karma: 4
    • View Profile
    • http://www.youtube.com/user/killakela51
Re: ff7 blue limit for ac mod
« Reply #37 on: 2010-03-25 16:38:23 »
Ok, thanks. Even still, anyone know if i can get this somewhere else? cause i can't get it from media fire, it screws up my RAR files for some reason...

http://www.mediafire.com/myfiles.php?r=kghei  ;)

Jaitsu

  • No life
  • *
  • Posts: 1074
  • Karma: 0
  • DON'T FWOOSH ME BRO
    • View Profile
    • Jaitsu Studios
Re: ff7 blue limit for ac mod
« Reply #38 on: 2010-03-26 16:36:37 »
any way to use this is if im not using the overhaul? (i discovered it was causing my slowdowns so im waiting to upgrade my cards)

if so great, if not, oh well

sl1982

  • Administrator
  • No life
  • *
  • Posts: 3634
  • Karma: 40
  • GUI Master :P
    • View Profile
Re: ff7 blue limit for ac mod
« Reply #39 on: 2010-03-26 17:30:32 »
Yeah, open the magic.lgp and insert the tex file. Recompress the magic.lgp and put back in the ff7 folder. and put the png in the texture folder

kela51

  • Crazy poster
  • *
  • Posts: 148
  • Karma: 4
    • View Profile
    • http://www.youtube.com/user/killakela51
Re: ff7 blue limit for ac mod
« Reply #40 on: 2010-03-27 10:23:29 »
new version :D!!

V3
« Last Edit: 2010-03-27 13:07:14 by kela51 »

AngeBleu

  • Cool newbie
  • *
  • Posts: 68
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: ff7 blue limit for ac mod
« Reply #41 on: 2010-03-27 13:25:12 »
Great Job man !!!  8)

idl12

  • Insane poster
  • *
  • Posts: 273
  • Karma: 1
    • View Profile
Re: ff7 blue limit for ac mod
« Reply #42 on: 2010-03-27 13:28:41 »
amazing...... ;D

kela51

  • Crazy poster
  • *
  • Posts: 148
  • Karma: 4
    • View Profile
    • http://www.youtube.com/user/killakela51
Re: ff7 blue limit for ac mod
« Reply #43 on: 2010-03-27 13:31:13 »
 ;D thanks ;D  ;)

download link on the first post
« Last Edit: 2010-03-27 16:32:13 by kela51 »

kela51

  • Crazy poster
  • *
  • Posts: 148
  • Karma: 4
    • View Profile
    • http://www.youtube.com/user/killakela51
Re: ff7 blue limit for ac mod
« Reply #44 on: 2010-03-28 11:13:29 »
sorry for the double post...

what do you think???

Hellbringer616

  • No life
  • *
  • Posts: 1915
  • Karma: 12
    • View Profile
Re: ff7 blue limit for ac mod
« Reply #45 on: 2010-03-28 14:32:58 »
new version :D!!

V3


My hats off to you my friend, if i ever have an AC version of FF7 then this is a MUST

kela51

  • Crazy poster
  • *
  • Posts: 148
  • Karma: 4
    • View Profile
    • http://www.youtube.com/user/killakela51
Re: ff7 blue limit for ac mod
« Reply #46 on: 2010-04-25 16:52:40 »
hi all!!  :) i post my original limit



Uploaded with ImageShack.us

download link:

http://www.mediafire.com/?wkdmmwnjewi

 ;)



ffcrisiscore

  • Guest
Re: ff7 blue limit for ac mod
« Reply #47 on: 2010-04-25 17:15:16 »
is it really rare to find AC mod for ffvii

obesebear

  • Administrator
  • No life
  • *
  • Posts: 3227
  • Karma: 111
    • View Profile
Re: ff7 blue limit for ac mod
« Reply #48 on: 2010-04-25 17:54:39 »
Kela51, are you going to post any other textures you've been working on?

kela51

  • Crazy poster
  • *
  • Posts: 148
  • Karma: 4
    • View Profile
    • http://www.youtube.com/user/killakela51
Re: ff7 blue limit for ac mod
« Reply #49 on: 2010-04-25 18:02:56 »
i don't know.. maybe.. :P