Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - youknowiknow778

Pages: [1] 2 3
1
General discussion / Re: Streaming audio
« on: 2018-11-22 13:25:27 »
Thanks so much! I'm going to try it out!

edit - IT WORKS! Thank you very much!

If anyone wanted to know what I did..

1. Steam link installed on the firestick and steam in home streaming enabled on your PC and a 5ghz wifi connection this is a completely different process I used this guide    -          https://www.youtube.com/watch?v=Sb3gAuiBGpo

2. Launch Steam as an administrator (compatibility mode option to launch as admin will not let my steam link app connect for some reason) Add 7th heaven as a game in your steam library on your PC if you want to launch with 7th heaven.  If you are using a xbox controller use the analog stick to move the cursor and use the left trigger to click it when you are ready to launch.

3. Install the program mentioned above and set that driver to be your sound driver in FF7 config (CABLE Input (VB-Audio Virtual Cable)

4. Open the control panel then open hardware and sound - then click sound. Under the recording tab right click on CABLE Output and click on properties. Now click on the Listen tab - enable listen to this device - now select the playback through this device drop box - then pick speaker (steam streaming speakers)   hit apply and you're good to go.

Sorry for the sloppy guide I'm in a rush but wanted to give back because this is really awesome!

Happy Thanksgiving!


2
General discussion / Streaming audio
« on: 2018-11-20 04:22:42 »
Hello all. So I am attempting to use the steam link beta app for my fire stick to play FF7 with 7th heaven and mods installed.

 So far the ONLY issue I am not able to get around has been the audio. No sound will come through in my bedroom tv while the game is playing no matter what setting I put in the configuration.

Some settings will have the sound working on the computer in my living room and I am able to get the sound to come through to my TV in the ff7config just fine but when I launch the game I get nothing at all.

 Any input or possible solutions for this? I'm not even sure if this would be a mod type solution or if its possible as is.

What I believe the issue may be is how the windows audio device changes to "Steam Streaming Speakers" when I connect to the desktop from the fire stick using steam link

I can select this option in the ff7config as well but it will only give me audio (with the test) in the ff7config window but not during gameplay

one last note my tv does make a slight "beep" before the game launches on my TV when I have the ff7config audio settings to my computer speakers and only in this setting will the game actually launch. But still no sound when the 7th heaven mods finish loading and the game starts.

3
I know this is late but I was having this same issue. Changing the coin texture to no change instead of metallic red fixed it.

4
After installing a windows update and wanting to reinstall FF7 I am having this same issue although it has worked multiple times. remove keys does not seem to be working either. Deleting the keys in regedit manually does not seem to work. Steam or 1998 version does not seem to be working. It appears to be a windows issue but I am not sure. Only way to find out seems to be a reinstall.

5
It should be dropped by Abyss, and was renamed to Moon Crystal as Markul mentioned.

This reddit thread may be of interest, someone has got NT running on a phone but I think it was on iOS: https://www.reddit.com/r/jailbreak/comments/7vsdae/discussion_ff7_pc_mods_some_work_on_ios_edition/

Are you serious!? That is amazing! I have been trying to get this game running on Phoenix OS so I could play it just for fun! Definitely looking into that!

6
Okay then still asked for the red crystal. I'll find that Abyss!!

Update - If Abyss is found in the Northern Crater I've already fought him and still do not seem to have the item. I do have a pretty large amount of mods on though with 7th heaven. Since it is already in my save file I do not believe turning them off would fix it unless I were to load an older save file and fight him again. I do see an "unused" in the key items though. Trying to figure out a way I could at least get it. If I can't seem to find another work around though I could just black chocobo in the weapon. Pretty close to having all the oversoul shards too! Excited for that. Let me just add that I've really enjoyed it so far and I'm trying my best to complete it 100%!

Only feedback I could add is how much I'd enjoy to play the next release if you have one planned!

7
I cannot seem to find the red crystal :(

8
Spoiler: show
Old man in Kalm gives me long range for desert rose, tells me I got him everything then pulls out them master materia, I fight them, they disappear and it says then I received another long range. The issue is I still have only 1 long range in my materia list.


We have a spoiler tag for spoilers, y'know. More effective than just putting "SPOILERS" at the top of your post. :) ~Covarr

9
So the only 7th heaven mod I couldn't find a workaround with this is the break 9999 limit! New threat gave me some stange cloud models but if you put ChaOS base at the bottom of your load order it will fix that again! AWESOME!!!!

10
I do not believe I do! I will check it when I get home!
Thank you!

11
Hello all!

My field models and battle models all stopped working with 7th heaven. I have no idea why but when using the 7th heaven files for field models they just do not work. The strange thing is when I install ChaOS they work fine. I'm trying to use the other field models because the ChaOS is giving my issues with Tifa and Vincent field models. Also the Ultima weapons with ChaOS fades in as a big ol white rectangle so I am trying to switch back to millenia weapons but they arent working either.

Any input is appreciated. I have the load order following 7th heaven tutorial and the OpenGL config is set to direct mode.

12
I am having a similar issue. All battle and field models stopped working a few months ago and I cannot find why. I can get clouds model to work using the Dynamic weapons mod but nothing else will change in field or battle. I tried this direct mod fix I switched it from on to yes but still not change.

EDIT - I can get the models to work using ChaOS iro but not the IRO mentions and supplied by 7th heaven tutorial. Any ideas on why?

13
No worries! That was tons of fun! Now on to the Special Battles!

14
Animation mods like "ChaOS - Animations" and "Animations" seem to break the dios side quest right after barrett says "the others aint here either"

I haven't played much further but the dialogue seems to continue past that paint after deactivating them. Just FYI

15
For some reason my other field and battle model IRO for 7th heaven stopped working. I switched to this and not only does it require less active mods but they have been updated too! Thank you so much for all your hard work! I just had a few question...

So far I have ChaOS Cloud up top followed directly by ChaOS Animation, then I have the base all the way at the bottom. Is this the correct load order?

Do I need to turn off Sephiroths Sword in the Battle Model-Weapons?

At the end of Disc 2 I notice Tifa's forearm was missing and Vincent has a big ol block hand. After reading the thread i see it isn't complete yet but just in case you werent aware of that.

thanks again for your hard work!

16
So what I did was ran the 7th Heaven Game converter then ran reunion setup

 After enabling some mods including NT and changing the mod directory the game started and there really wasn't that much out of wack.

 Slash-all didn't exactly fit perfectly but the battle interface was SO smooth and beautiful!! Some screen flashes from summons like Bahumut ZERO

 My battle and field model mods wouldn't work anymore though until I switched from the original 7th heaven subscription mods to the ChaOS IROs (may not have needed any field/battle model mods anyway now that I've done a bit of reading and see those are exactly what Reunion installed)

The battle animations never seemed to run as smoothly as the youtube video on this posts first page even with only reunion installed but that may be on my end.

I don't even know what I would need to do to get these working together so this is more or less just a report. I'd be more than happy to help or test in anyway I could if this seems worthwhile or interesting to anyone.

(One thing I wanted to add that is probably pretty obvious but the re translated  dialogue was back to original with NT)

17
Thanks for the answers guys! I'm going to look at and see if there is anything that breaks the two. I'm guessing it should be as easy as pointing 7H mod directory to the same Reunion directory but we shall see once everything is setup.

18
Hey guys! Is it okay for me to post in here still? It's been about a year since my last post but I do see the update.

I'm actually working on a portable handheld gaming PC for older games using the UDOO x86 board so I was stopping by to see exactly what all has been worked on. The battles just look so amazing when this is working properly. I'm assuming it wouldn't work 100% with the new threat mod since that mod adds new magics and what not. Is that correct?

Hope you guys are still around the forums!

19
First off I have been playing this using 7th Heaven version and tons of other mods and it is just incredible and awesome. Thank you so much for making it.

So far I ran into the godberry issue where I was stuck with one dead character and two other in the stop/paralysis mode. Really can't do anything but watch em walk around. Random freezes here and there when I hades+added effect some enemies(frog small poison sleep) and certain enemies cannot be removed with the remove spell except once you cause them posion they can then be removed. Also had a crash when SPOILER using beta against Tseng in the boss fight. The game would just freeze right up at the screen flash.

Those tiny bugs included this is an AMAZING REMASTER of this game, mechanics and story.

I absolutely love it. Not finished yet though just got back into midgar for the end of disc 2

I will return!!

20
Hello all,

Its awesome you guys are still working on this and 60fps battle is amazing! I've got it working properly with normal 1998 ff7.exe but it doesn't seem to work when I use 7H to launch the HextLauncher I have all 7h iros working but no longer 60 fps battles. The 60 fps option in the animations iro doesn't seem to be working either. Is there any way to get the 7H IROs and the 60 fps mod working together? I can post my load order but won't do it unless asked because its a lot of text.

Thanks guys

Edit - I always use the hext launcher to launch the ff7.exe but switch the setting to ff7_bc.exe when using 7H just to clarify

Edit2-Sorry its been a while since I've been on these forums. I see DLPB reunion that includes this I'm going to give that a try

21
Thanks for your reply! You're absolutely right. Using 7th Heaven properly was the key. I was having issues getting it to work properly and it eventually started to just crash on me but then I read your little note

"Two things to check. If it's a new version of 7H it'll still keep settings and stuff from the temp files. Try deleting users\AppData\Roaming\7thWorkshop. "

and that is exactly what I needed to get it working right!


22
Okay I have googled these forums and other places and found no solution but I'll try to keep this short.

I'm having issues with my ps3 controller working on ff7 using Better DS3 software. I've used BFE before and installed everything fine with no problems before. The only thing I did differently this time as installed all modes. Once I chose to install all modes the controller stopped working and will not even register when trying to remap through the games menu

I am also having trouble getting Bloodshot's tifa model                http://forums.qhimm.com/index.php?topic=14595.0             installed after running bootleg where I have selected "no change" for the tifa battle model. After bootlegs runs I used ulgp to extract the battle.lgp data, replace the files with the mod files, then encode back into the battle.lgp yet the tifa battle model still isn't changing. I have also tried 7th heaven to get this working but still no change.

Thank for any help!

23
Graphical Modding / Re: WIP Tifa
« on: 2012-07-23 15:11:02 »
My work for Sony Online Entertainment for DC Universe Online doesn't belong to me  :|

I just started to play that game! Awesome you did work on it!


On topic this model looks awesome! Much better than the other model floating around that has been ripped from another game. And speaking of which since I own both Jedi academy and FF7 pc its legal for me to use?

24
If it comes with 60 fps battles and FMVs that would be great! But we all know better.

 The only hopes I have for this is that maybe it would be easier for the modders to work with. Maybe it would come with a new structure that could make previously impossible things possible.

But knowing how Squenix works it will most likely be the exact opposite.

I personally have had more issues with the FF8 port so if they re released that I would totally buy that. I cannot for the life of me seem to get the music working again!

25
Audio Modding / Please Help FF8 music has stopped working
« on: 2012-06-23 04:26:01 »
Okay so I finally got FF8 working on my computer and installed some mods.

After I installed the ff8 configurator and one of the music add on packages my music stopped working completely. I uninstalled the configurator and the add ons but still no music. What REAAllly troubles me is that I have uninstalled and reinstalled the game and my music still will not go back to working order!

The stream music/sound works fine but anything in the dmusic will not play and fails the test on the configurator. When I reinstalled the configurator it give me an error involving the NTDLL.dll "Access violation at address 76f28dc9 in module ntdll.dll. Write of address 000000014"

If there is something configured wrong or something I need to change please help me figure out what it is.

Edit- I used configurator 2.2 I found it here http://ffsf.aaron-kelley.net/download_8.html






Pages: [1] 2 3