Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - PoisonJohnny

Pages: [1]
1

move the sysfld00_17 and sysfld01_17 files UP one level... so pull them out of the xbox folder and move them into the folder with the same name, one level up the file hierarchy.  you will need to copy over the ones that are in the /sysfld00 and /sysfld01 folders with those.

Brilliant! this worked thank you for the help.

On a separate note, am I expecting to much from the Lunatic Pandora mod? I don't receive any errors when its launched, however, textures don't look as good as what I've seen on YouTube using the same mod, is there anyway I can actually find out if the mods are all working?

2
@Mcindus if you haven't seen the above post. :)

3
I'm having some difficulty getting the Xbox 360 wireless controller buttons to show up in game, can you help?

I'm using the English Steam version of the game.

I have steam installed to my D:\ Drive, NOT my C:\ (OS) Drive, if this matters?

I payed for the Lunatic Pandora mods through the website.

I installed a clean/fresh version of FFVIII through Stream to D:\Program Files\Steam\steamapps\common\FINAL FANTASY VIII

I installed Lunatic Pandora mod to the following location: D:\Program Files\Steam\steamapps\common\FINAL FANTASY VIII

I can successfully launch the game in Administrator using FF8_Ultra_Launcher and I don't receive any errors so I assume its all good?

The Xbox 360 wireless controller works in game, however the button icons are mapped/displaying B1, B2 etc

I'm a little confused, I have downloaded FF8_ControllerButtons_v2.0 and copied over both:

sysfld00_17
sysfld01_17

And I'm still unable to see the button icons, I have screenshots of my folders attached.

Any help is appreciated.

https://imgur.com/6okDQ56
https://imgur.com/CuDGNCA
https://imgur.com/zvsE9sb
https://imgur.com/LLEmExN
https://imgur.com/nIiVOwA


4
FF7Voice / Re: Looking for Beta-Teaters for VA mod Echo-S
« on: 2018-11-11 06:08:28 »
I like the direction this is going in, but I'm hoping someone can tell me how to get the better Biggs, Wedge, Jessie graphics into 7th Heaven? also some of the soldiers look much better, are you using different mods? is there is technical breakdown of what your actually doing somewhere? and using?

5
7thHeaven / Re: HELP! Error Starting FF7 (CODE 5)
« on: 2018-10-15 22:14:30 »
@zaviero

Thank you, your a genius, this did fix the issue and the game launched and I have no Code 5 error.

Thank you every so much.

6
Team Avalanche / Re: Remastered backgrounds : final packs
« on: 2018-10-08 12:21:47 »
This is AMAZING work!

Am I right in thinking as long as I have Mods/fields I can simply copy and paste the downloads into it and it will work with 7th Heaven?

Any idea on Pack 2?

7
7thHeaven / Re: HELP! Error Starting FF7 (CODE 5)
« on: 2018-10-08 11:58:49 »
No problem, I appreciate you getting back to me, hopefully its something that can be fixed relatively easily.

Thanks again.

8
7thHeaven / Re: HELP! Error Starting FF7 (CODE 5)
« on: 2018-10-08 01:27:08 »
Any ideas @EQ2Alyza ?

9
7thHeaven / Re: HELP! Error Starting FF7 (CODE 5)
« on: 2018-10-05 02:45:37 »
Why would my Firewall be the issue? I have never made any adjustments to it, what would I need to adjust?

10
7thHeaven / Re: HELP! Error Starting FF7 (CODE 5)
« on: 2018-10-04 19:05:28 »
I did update to 1809, which means soon no one that updates will be able to play.

I can also confirm running just one Mod does the same thing, hopefully an update is forthcoming soon. :)

SoulEvan - Are you able to post a more detailed tutorial on how to install all the mods manually? where they go? the folders? what you need to do to extract etc.

Thank you both for getting back to me.

11
7thHeaven / HELP! Error Starting FF7 (CODE 5)
« on: 2018-10-04 00:49:03 »
Hi,

I've just joined this forum as I'm running into difficulty starting the game. can anyone help please? I would love to play this game again.

I have followed the tutorial before anyone suggests otherwise.

What I have done is:

Installed the Steam version of FF7 to:

E:\Games\steamapps\common\FINAL FANTASY VII

I have run the game convertor (In administrator) and successfully installed the patch.

I have checked Audio works and is set to my default device (Roland Quad Capture)

I have extracted the 7th Heaven folder to my Desktop

I have run the 7th Heaven .exe in Administrator

The setting I have as follows:

E:\Games\steamapps\common\FINAL FANTASY VII\mods\7th Heaven
E:\Games\steamapps\common\FINAL FANTASY VII\ff7_bc.exe
E:\Games\steamapps\common\FINAL FANTASY VII\mods\Textures
E:\Games\steamapps\common\FINAL FANTASY VII\data\movies

I have ticked Full Screen and Post Processing in OpenGL Driver Configuration

I have downloaded all of the mods (Except for the Field Textures - Omzy and Satsuki, I assume I don't need all three? the tutorial was not clear on this.)

All mods are in order, as per the tutorial

I have configured the mods to my preferences.

I try launching the game, and I get an error message.

I have included screen shots for you to see my issue.

Thank you to anyone who can help, I do appreciate it.














Pages: [1]