Author Topic: Midgar Remake  (Read 138621 times)

Sapphire

  • Crazy poster
  • *
  • Posts: 139
  • Karma: 14
    • View Profile
Midgar Remake
« on: 2010-06-30 08:56:01 »
If theres an appropriate section can a mod please move this  ::)

But as a semi-active modeler for timu i've been on this for a while so ill post an update i guess







P.S: timu sorry for inactivity, my job and timezone is awkward for you >.<
« Last Edit: 2010-07-01 23:57:21 by sl1982 »

Touph Guy

  • Cool newbie
  • *
  • Posts: 53
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: Sorry timu.. dont know where to put this lol
« Reply #1 on: 2010-06-30 09:29:03 »
I'm strangely reminded of Mirror's Edge.

Timber

  • Insane poster
  • *
  • Posts: 362
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: Sorry timu.. dont know where to put this lol
« Reply #2 on: 2010-06-30 10:00:12 »
Whoa, that's pretty awesome!!

Furzball

  • Freak
  • *
  • Posts: 602
  • Karma: 0
  • Furzball happens...
    • View Profile
Re: Sorry timu.. dont know where to put this lol
« Reply #3 on: 2010-06-30 10:06:49 »
2nd pic reminds me of TESIV

Mirenheart

  • Insane poster
  • *
  • Posts: 314
  • Karma: 0
  • Square Mom
    • View Profile
Re: Sorry timu.. dont know where to put this lol
« Reply #4 on: 2010-06-30 10:17:03 »
That's pretty awesome!

willis936

  • Insane poster
  • *
  • Posts: 371
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: Sorry timu.. dont know where to put this lol
« Reply #5 on: 2010-06-30 13:45:01 »
OH MY JESUS
MIDGAR!

The Seer of Shadows

  • No life
  • *
  • Posts: 1146
  • Karma: 0
  • I used to be indecisive. But now, I'm not sure...
    • View Profile
Re: Sorry timu.. dont know where to put this lol
« Reply #6 on: 2010-06-30 13:52:18 »
(1st pic)

Daytime in Midgar!? :o

nikfrozty

  • No life
  • *
  • Posts: 1232
  • Karma: 0
  • Cloud kicks Sephiroth's Butt Anytime
    • View Profile
Re: Sorry timu.. dont know where to put this lol
« Reply #7 on: 2010-06-30 14:08:20 »
W :mrgreen:W!

Kudistos Megistos

  • Banned
  • No life
  • *
  • Posts: 3936
  • Karma: 1
    • View Profile
Re: Sorry timu.. dont know where to put this lol
« Reply #8 on: 2010-06-30 14:49:43 »
(1st pic)

Daytime in Midgar!? :o

Maybe the sky has been lit up by an explosion? ;D

Ya know, like after the first reactor mission

The Seer of Shadows

  • No life
  • *
  • Posts: 1146
  • Karma: 0
  • I used to be indecisive. But now, I'm not sure...
    • View Profile
Re: Sorry timu.. dont know where to put this lol
« Reply #9 on: 2010-06-30 14:53:47 »
Or maybe, that pic was taken before all those reactors starting pumping.  The whole city looks clean O_o

halkun

  • Global moderator
  • No life
  • *
  • Posts: 2111
  • Karma: 20
  • NicoNico :)
    • View Profile
    • Q-Gears Homepage
Re: Sorry timu.. dont know where to put this lol
« Reply #10 on: 2010-06-30 15:14:53 »
The reactors are numbed wrong... This can probably be fixed later.

SpooX

  • ah nothing really...
  • Moderator
  • Insane poster
  • *
  • Posts: 351
  • Karma: 25
  • Used to be errr...
    • View Profile
Re: Sorry timu.. dont know where to put this lol
« Reply #11 on: 2010-06-30 15:50:04 »
 :-o
I salute you, I see you've been on this for quite some time looking at your album.
How much time have you put in this already?


Krimson Hawk

  • Fast newbie
  • *
  • Posts: 28
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: Sorry timu.. dont know where to put this lol
« Reply #12 on: 2010-06-30 21:03:09 »
That's very impressive, what software did you use to create that?

Sapphire

  • Crazy poster
  • *
  • Posts: 139
  • Karma: 14
    • View Profile
Re: Sorry timu.. dont know where to put this lol
« Reply #13 on: 2010-06-30 22:03:57 »
Been working on midgar for around 2-3years i have the main building
, the plates, the reactors down and i also have the slums wip i currently
 onl have the plate supports though :(

As for software i used, i use 3d studio max and a little bit of maya
i no longer use maya anymore cause i got used to 3ds max controls :)

Nightmarish

  • Freak
  • *
  • Posts: 533
  • Karma: 0
  • owari da
    • View Profile
Re: Sorry timu.. dont know where to put this lol
« Reply #14 on: 2010-07-01 01:20:46 »
Jizz in my pants.

Sapphire

  • Crazy poster
  • *
  • Posts: 139
  • Karma: 14
    • View Profile
Re: Sorry timu.. dont know where to put this lol
« Reply #15 on: 2010-07-01 07:52:17 »
And yea the reactors are numbered 01 due to me just wanting a render lol i'll fix them up asap!

nikfrozty

  • No life
  • *
  • Posts: 1232
  • Karma: 0
  • Cloud kicks Sephiroth's Butt Anytime
    • View Profile
Re: Sorry timu.. dont know where to put this lol
« Reply #16 on: 2010-07-01 11:20:13 »
Been working on midgar for around 2-3years i have the main building
, the plates, the reactors down and i also have the slums wip i currently
 onl have the plate supports though :(

As for software i used, i use 3d studio max and a little bit of maya
i no longer use maya anymore cause i got used to 3ds max controls :)
2-3 years!? Wow man I admire your determination. :)

Timber

  • Insane poster
  • *
  • Posts: 362
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: Sorry timu.. dont know where to put this lol
« Reply #17 on: 2010-07-01 19:59:45 »
Been working on midgar for around 2-3years i have the main building
, the plates, the reactors down and i also have the slums wip i currently
 onl have the plate supports though :(

That's very impressive....
Are you also planning to texture this beast?
Would love to see a version with the Junon canon too.

willis936

  • Insane poster
  • *
  • Posts: 371
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: Sorry timu.. dont know where to put this lol
« Reply #18 on: 2010-07-01 20:06:47 »
Do we have any good scriptor writers or cinematographers? lol  ;D
click

Also the remastered OST isn't looped or clipped properly so when using it with FFVII you'll notice the music has gaps between loops.  I asked the guy who made the remastered and he said I could distribute it (taking no credit obv).  I think this fits in pretty well with the project but you'd have to talk to the guys who did ff7music and it really seems like something that would fit in with aali's driver more idk.

Timu Sumisu

  • No life
  • *
  • Posts: 1860
  • Karma: 14
  • The Master
    • View Profile
Re: Sorry timu.. dont know where to put this lol
« Reply #19 on: 2010-07-01 22:41:14 »
why would you need scriptwriters or cinematographers, we're not making a movie here :P, just need a few animation keys :P

willis936

  • Insane poster
  • *
  • Posts: 371
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: Sorry timu.. dont know where to put this lol
« Reply #20 on: 2010-07-01 23:12:19 »
Well my link...

I think it'd be an awful shame and waste to not take this beautiful half finished project and use it (when it'd finalized) in a rendered script identical to that of the opening movie.
Would.
Look.
So.
Sick.

Plus make the perfect opening to this project.
Of course redux on all fmvs is a huge huge huge project that no one has even looked at or talked about.

Timu Sumisu

  • No life
  • *
  • Posts: 1860
  • Karma: 14
  • The Master
    • View Profile
Re: Midgar Remake
« Reply #21 on: 2010-07-02 00:23:18 »
rendered animation yes... a script is a document of text usually used to dilineate lines of dialogue in a script or movie :P. we will render the animation, once the model is done, and we have some other character assets (aeris, random ppl, train)

Roxas

  • Crazy poster
  • *
  • Posts: 157
  • Karma: 0
    • View Profile
    • ReBoot Revival
Re: Midgar Remake
« Reply #22 on: 2010-07-02 04:24:04 »
Looks pretty sweet! Reminds me of a Midgar model Noen from TLS had been working on for a while: http://thelifestream.net/forums/showthread.php?t=58

Shame he's busy with other things, would seem he could be a great contributor to Team Avalanche.

Sapphire

  • Crazy poster
  • *
  • Posts: 139
  • Karma: 14
    • View Profile
Re: Midgar Remake
« Reply #23 on: 2010-07-02 04:43:37 »
Unfortunantly Noen will never release his model for public use but he may release a map of it for crysis or something so he says :S.

willis936

  • Insane poster
  • *
  • Posts: 371
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: Midgar Remake
« Reply #24 on: 2010-07-02 04:48:28 »
I'm not familiar with animation work but I was under the impression that in order to render a scene you have to write a script for the camera etc.