Author Topic: SOLVED: white start screen, menu, backgrounds, characters  (Read 1502 times)

xxxgodz

  • Fast newbie
  • *
  • Posts: 26
  • Karma: 0
    • View Profile
Problem solved. Had something to do with moving some files around in the shaders folder.
« Last Edit: 2011-12-30 19:10:55 by Bosola »

Vgr

  • Global moderator
  • No life
  • *
  • Posts: 2209
  • Karma: 35
  • If it quacks like a duck, it must be a duck
    • View Profile
Re: HELP!!!
« Reply #1 on: 2011-09-17 10:43:39 »
First, there is cleary no need to post the same thing at different places. Second, the thread name is stupid and doesn't give people the feel they would give help.

Then, the error may not lay in your kernel. Please send me yours, I'll have a check at it.

xxxgodz

  • Fast newbie
  • *
  • Posts: 26
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: HELP!!!
« Reply #2 on: 2011-09-17 10:48:08 »
LOL sorry wanted to make it seem urgent because i gotta get some shut eye soon. was hoping someone would have an idea for a quick fix. Anyway, how would i even send you my kernel?

Vgr

  • Global moderator
  • No life
  • *
  • Posts: 2209
  • Karma: 35
  • If it quacks like a duck, it must be a duck
    • View Profile
Re: HELP!!!
« Reply #3 on: 2011-09-17 10:49:13 »
Upload it somewhere on the net like MediaFire. Or, even simplier you could send me an email/add me to msn at [email protected]

xxxgodz

  • Fast newbie
  • *
  • Posts: 26
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: HELP!!!
« Reply #4 on: 2011-09-17 10:54:42 »
Alright done.