Author Topic: Switching discs in FF7  (Read 2446 times)

aawiegel

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: 0
    • View Profile
Switching discs in FF7
« on: 2013-06-09 09:27:02 »
I'm sorry if this is an incredibly n00b question since I have had no problem with any of the mods. I'm grateful that this community exists to make things so easy. But, at the end of disc 1, the game asks me to insert disc 2, and I have no idea how to mount the second disc onto the virtual drive. Do I use the bootloader program or something else? I originally installed the 2012 re-release of the PC version of the game. Thanks in advance and let me know if you need more information to help with my problem.

Kompass63

  • Freak
  • *
  • Posts: 703
  • Karma: 18
    • View Profile
Re: Switching discs in FF7
« Reply #1 on: 2013-06-09 13:05:59 »
There are two ways

a) you name the VHD into "FF7DISC2"
b) you're dealing with AnyCD.

aawiegel

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: Switching discs in FF7
« Reply #2 on: 2013-06-09 23:54:39 »
Thank you for your reply. It turned out that I had forgot to use AnyCD when I installed the mods. It works now.