Author Topic: Dyne fall animation  (Read 3530 times)

Isuldor

  • Fast newbie
  • *
  • Posts: 33
  • Karma: 1
    • View Profile
Dyne fall animation
« on: 2014-01-15 20:11:56 »
I'm not sure where to report this issue.  Barret seems to fall instead of Dyne, here is some video capture:
https://drive.google.com/file/d/0B3Q-ezrhZam7c3BBbmR2V0Vsclk/edit?usp=sharing
I'm using Reunion, but I don't think this scene was altered by that mod other than the use of Kaldarasha's models.

DLPB

  • No life
  • *
  • Posts: 9708
  • Karma: 317
  • For I realized that God's a young man, too.
    • View Profile
Re: Dyne fall animation
« Reply #1 on: 2014-01-15 20:37:55 »
He's not falling... that's just a glitch of some sort making Barrett show above.

ps.  Why is Barrett spelled with 1 t when you selected proper names?  Did you manually alter?
« Last Edit: 2014-01-15 20:48:24 by DLPB »

Isuldor

  • Fast newbie
  • *
  • Posts: 33
  • Karma: 1
    • View Profile
Re: Dyne fall animation
« Reply #2 on: 2014-01-15 22:10:59 »
/headslap. Yes I actually fat fingered his name up, and I meant to fix it later with Black Chocobo, but forgot.  That reminds me of something but I'll post in the Reunion thread since it isn't related to this topic. Nevermind, I set up a second install to compare default menu behavior and the issue I encountered wasn't due to the menu overhaul.

Anyways, I think you're right:

It seems like the fmv playing in the background is actually just out of sync. Weird.
« Last Edit: 2014-01-15 23:11:42 by Isuldor »

DLPB

  • No life
  • *
  • Posts: 9708
  • Karma: 317
  • For I realized that God's a young man, too.
    • View Profile
Re: Dyne fall animation
« Reply #3 on: 2014-01-15 22:39:51 »
That might be an error with the FMV..... or aali's driver?

Isuldor

  • Fast newbie
  • *
  • Posts: 33
  • Karma: 1
    • View Profile
Re: Dyne fall animation
« Reply #4 on: 2014-01-15 23:38:43 »
Got it.  I made a separate installation of the game with only Aali's mod and can confirm it still happens.  I'll mention it in his thread.

DLPB

  • No life
  • *
  • Posts: 9708
  • Karma: 317
  • For I realized that God's a young man, too.
    • View Profile
Re: Dyne fall animation
« Reply #5 on: 2014-01-15 23:55:56 »
Everyone blames Reunion.  ;D

LeonhartGR

  • No life
  • *
  • Posts: 2423
  • Karma: 33
  • ~Whatever...~ Finally married to my "Rinoa"!
    • View Profile
    • LeonhartGR Productions
Re: Dyne fall animation
« Reply #6 on: 2014-01-16 00:15:39 »
And Roses and Wine... ;)

DLPB

  • No life
  • *
  • Posts: 9708
  • Karma: 317
  • For I realized that God's a young man, too.
    • View Profile
Re: Dyne fall animation
« Reply #7 on: 2014-01-16 00:20:44 »
and everything else of mine they install, and it's usually NOT my fault.

LeonhartGR

  • No life
  • *
  • Posts: 2423
  • Karma: 33
  • ~Whatever...~ Finally married to my "Rinoa"!
    • View Profile
    • LeonhartGR Productions
Re: Dyne fall animation
« Reply #8 on: 2014-01-16 01:09:02 »
...as inscribed in the read me section as well...  :evil:

luksy

  • Insane poster
  • *
  • Posts: 376
  • Karma: 47
    • View Profile
Re: Dyne fall animation
« Reply #9 on: 2014-01-16 01:17:00 »
Everyone blames Reunion.  ;D

And then you blame me  ;D

DLPB

  • No life
  • *
  • Posts: 9708
  • Karma: 317
  • For I realized that God's a young man, too.
    • View Profile
Re: Dyne fall animation
« Reply #10 on: 2014-01-16 01:18:24 »
And then you blame me  ;D

The buck has to stop somewhere.  :-D

ajthedj747

  • Insane poster
  • *
  • Posts: 312
  • Karma: 1
  • Looking Forward to 2017
    • View Profile
Re: Dyne fall animation
« Reply #11 on: 2014-01-16 01:31:06 »
Is there a fix? Maybe a HEX Edit could fix this.


@Luksy - Longtime, no see. :-)

Isuldor

  • Fast newbie
  • *
  • Posts: 33
  • Karma: 1
    • View Profile
Re: Dyne fall animation
« Reply #12 on: 2014-01-17 06:07:52 »
I would have to confirm for that this doesn't happen using the D3D driver.  It could just be that my disc has deteriorated over time.
For better or for worse, I've got the latest cccp codec pack installed, but I didn't see any truemotion in supported filters.  I'll try installing the "Movie Player" from the install disc to see if the FMVs will play in D3D mode.
« Last Edit: 2014-01-17 06:22:00 by Isuldor »