Author Topic: activate 7th heaven - already installed  (Read 85 times)

Alex369

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: 0
    • View Profile
activate 7th heaven - already installed
« on: 2018-06-13 07:25:55 »
Hello :)

So I have a little problem with the 7th heaven. I downloaded, installed, configured. I downloaded all the mods that interest me and I turned them on. In good order.
Only when launching the game by clicking on "launch game", he asks me to use the "launcher_ff7.exe" of the game.
So I tried, but when I use "launcher_ff7.exe" I only have the original game, no mod is activated.
(I do not know if it has a report, but I have a ff7_fr.exe instead of ff7.exe).
Does anyone know what's going on, and how should I do it?
Thank you :)
(sorry for my bad english, I'm french)

UpRisen

  • Cool newbie
  • *
  • Posts: 72
  • Karma: 6
  • Again...Again... AVALANCHE is born again!
    • View Profile
Re: activate 7th heaven - already installed
« Reply #1 on: 2018-06-14 02:23:01 »
Did you run the game converter provided in the thread?
in your workshop / setting tab in 7h set your exe location to ff7_fr.exe
make sure the rest of your settings are set exactly how stated in the 7h tutorial thread.

Alex369

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: activate 7th heaven - already installed
« Reply #2 on: 2018-06-14 03:35:11 »
Hello,
actually, I did not do the conversion.
Can I do it now? I will not lose the downloaded mods?
Thank you