Author Topic: 7th heaven loads the v1 catalog on top of the v2 one  (Read 401 times)

KohryuZX

  • Fast newbie
  • *
  • Posts: 27
  • Karma: 0
    • View Profile
I used to have a old version of 7th heaven i have since uninstalled and for that reason when i load the catalog i get the entire v1 list, i already tried uninstalling the game and deleting everything once but it did nothing.

How do i make it so it loads only the v2 catalog?

EQ2Alyza

  • 7th Heaven Crew
  • Global moderator
  • No life
  • *
  • Posts: 2743
  • Karma: 189
  • Dilly-Dally Shilly-Shally
    • View Profile
    • EQ2Alyza - YouTube Channel
Re: 7th heaven loads the v1 catalog on top of the v2 one
« Reply #1 on: 2018-09-18 05:44:44 »
C:\Users\<username>\AppData\Roaming\7thWorkshop

Edit the settings.xml with the v2 Catalog link.

KohryuZX

  • Fast newbie
  • *
  • Posts: 27
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: 7th heaven loads the v1 catalog on top of the v2 one
« Reply #2 on: 2018-09-18 19:08:13 »
I found this but from what i can barely understand it is already the right url?

Spoiler: show
<?xml version="1.0"?>
<Settings xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema">
  <SubscribedUrls>
    <string>iros://Url/http$pastebin.com/raw.php?i=dDBkYkDu</string>
  </SubscribedUrls>
  <ExtraFolders>
    <string>music</string>
    <string>direct</string>
  </ExtraFolders>
  <Subscriptions>
    <Subscription>
      <LastSuccessfulCheck>0001-01-01T00:00:00</LastSuccessfulCheck>
      <FailureCount>0</FailureCount>
      <Url> iros://Url/http$pastebin.com/raw.php?i=yhR721Kh</Url>
    </Subscription>
    <Subscription>
      <LastSuccessfulCheck>2018-09-10T21:57:30.3271484+02:00</LastSuccessfulCheck>
      <FailureCount>0</FailureCount>
      <Url>iros://Url/http$pastebin.com/raw.php?i=yhR721Kh</Url>
    </Subscription>
    <Subscription>
      <LastSuccessfulCheck>2018-09-17T02:32:32.3740235+02:00</LastSuccessfulCheck>
      <FailureCount>0</FailureCount>
      <Url>iros://Url/http$pastebin.com/raw.php?i=dDBkYkDu</Url>
    </Subscription>
  </Subscriptions>
  <LibraryLocation>C:\Games\Steam\SteamApps\common\FINAL FANTASY VII\mods\7th Heaven</LibraryLocation>
  <FF7Exe>C:\Games\Steam\steamapps\common\FINAL FANTASY VII\ff7.exe</FF7Exe>
  <AaliFolder>C:\Games\Steam\SteamApps\common\FINAL FANTASY VII\mods\Textures</AaliFolder>
  <MovieFolder>C:\Games\Steam\SteamApps\common\FINAL FANTASY VII\data\movies\</MovieFolder>
  <LastUpdateCheck>0001-01-01T00:00:00</LastUpdateCheck>
  <Options>AutoImportMods CheckForUpdates</Options>
  <IntOptions>None</IntOptions>
  <CurrentProfile>Trial</CurrentProfile>
  <MainWindow>
    <X>-8</X>
    <Y>-8</Y>
    <W>1296</W>
    <H>996</H>
    <State>Maximized</State>
  </MainWindow>
  <AutoUpdateSource>#F!yBlHTYiJ!SFpmT2xII7iXcgXAmNYLJg</AutoUpdateSource>
  <AutoUpdateOffered>155</AutoUpdateOffered>
  <VersionUpgradeCompleted>1.54</VersionUpgradeCompleted>
</Settings>


I dont really understand what i need to change
Even deleting this file didnt fix the issue, i dont understand why im shown the v1 catalog when the thing's not even online anymore.
« Last Edit: 2018-09-18 21:54:09 by KohryuZX »

EQ2Alyza

  • 7th Heaven Crew
  • Global moderator
  • No life
  • *
  • Posts: 2743
  • Karma: 189
  • Dilly-Dally Shilly-Shally
    • View Profile
    • EQ2Alyza - YouTube Channel
Re: 7th heaven loads the v1 catalog on top of the v2 one
« Reply #3 on: 2018-09-18 22:33:39 »
You're using v1.

v2: iros://Url/http$pastebin.com/raw.php?i=dDBkYkDu

KohryuZX

  • Fast newbie
  • *
  • Posts: 27
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: 7th heaven loads the v1 catalog on top of the v2 one
« Reply #4 on: 2018-09-19 17:21:33 »
Here is the new updated settings file and even though i got rid of the subscription to the v1 i still get the v1 mods on list.

Spoiler: show
<?xml version="1.0"?>
<Settings xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema">
  <SubscribedUrls>
    <string>iros://Url/http$pastebin.com/raw.php?i=dDBkYkDu</string>
  </SubscribedUrls>
  <ExtraFolders>
    <string>music</string>
    <string>direct</string>
  </ExtraFolders>
  <Subscriptions>
    <Subscription>
      <LastSuccessfulCheck>2018-09-19T01:39:42.6689453+02:00</LastSuccessfulCheck>
      <FailureCount>0</FailureCount>
      <Url>iros://Url/http$pastebin.com/raw.php?i=dDBkYkDu</Url>
    </Subscription>
  </Subscriptions>
  <LibraryLocation>C:\Games\Steam\steamapps\common\FINAL FANTASY VII\mods\7th Heaven</LibraryLocation>
  <FF7Exe>C:\Games\Steam\steamapps\common\FINAL FANTASY VII\ff7_bc.exe</FF7Exe>
  <AaliFolder>C:\Games\Steam\steamapps\common\FINAL FANTASY VII\mods\Textures</AaliFolder>
  <MovieFolder>C:\Games\Steam\steamapps\common\FINAL FANTASY VII\data\movies\</MovieFolder>
  <LastUpdateCheck>0001-01-01T00:00:00</LastUpdateCheck>
  <Options>AutoImportMods CheckForUpdates</Options>
  <IntOptions>None</IntOptions>
  <CurrentProfile>Mod list</CurrentProfile>
  <MainWindow>
    <X>-8</X>
    <Y>-8</Y>
    <W>1296</W>
    <H>1000</H>
    <State>Maximized</State>
  </MainWindow>
  <AutoUpdateSource>#F!yBlHTYiJ!SFpmT2xII7iXcgXAmNYLJg</AutoUpdateSource>
  <AutoUpdateOffered>155</AutoUpdateOffered>
  <VersionUpgradeCompleted>1.54</VersionUpgradeCompleted>
</Settings>


Im really sorry for being such a bother but its so annoying how sometimes i try to install a v1 mod by mistake

EDIT
I deleted the catalog file and library files and now its fixed, after rereading it though i guess it was the catalog file was causing the old mods to show up, along with the old subscription.
« Last Edit: 2018-09-19 17:45:11 by KohryuZX »