Author Topic: Need Some Help Please  (Read 260 times)

StefanS7

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: 0
    • View Profile
Need Some Help Please
« on: 2019-01-28 17:44:45 »
Ok, so I followed all of the steps to getting 7th Heaven set up in the tutorial.

All went fairly smoothly until it came time to finally press "Launch Game".

First time I got a black screen and a crash I got a post-processing error, but you know, the solution was fairly self-intuitive: just turn post processing off. But now the error I'm seeing is a bit more vague.

So I get a black screen. When I alt-tab out of, and back into the game, the logo intros run (they're off to the side of the screen though, probably can be fixed in DPI compatability settings once this is sorted), and then it crashes before it gets to the main menu.

Here is the App.log:
[00000000] INFO: FF7/FF8 OpenGL driver version 0.8.1b
[00000000] INFO: Auto-detected version: FF7 1.02 US English
[00000000] INFO: Intel Intel(R) UHD Graphics 630 4.5.0 - Build 24.20.100.6287
[00000000] INFO: OpenGL 2.0 support detected
[00000000] INFO: Using PBO
[00000000] INFO: Found swap_control extension
[00000000] INFO: Max texture size: 16384x16384
[00000000] INFO: Original resolution 640x480, window size 1920x1080, output resolution 1440x1080, internal resolution 3840x2160
[00000000] INFO: Shader limits: varying 64, vert uniform 4096, frag uniform 4096
[00000000] INFO: FFMpeg movie player plugin loaded
[00000000] INFO: FFMpeg version SVN-r25886, Copyright (c) 2000-2010 Fabrice Bellard, et al.
[00000000] INFO: VGMStream music plugin loaded
[00000000] INFO: Loading external library Multi.dll
[00000000] LOCK UNLOCK TEST
[00000001] MATRIX INITIALIZE
[00000001] INITIALIZE DD/D3D END
[00000001] initializing sound...
[00000001] creating dsound primary buffer
[00000001] reading audio file
[00000001] loading static sounds
[00000001] sound initialized
[00000001] set music volume: 127
[00000001] set music volume: 127
[00000001] Entering MAIN
[00000001] Exiting MAIN
[00000001] START OF CREDITS!!!
[00000001] INFO: C:\Games\Final Fantasy VII\data\movies\eidoslogo.avi; h264/aac 1280x960, 15.000000 FPS, duration: 10.193000, frames: 153
[00000042] set music volume trans: 127->0, step=60
[00000107] END OF CREDITS!!!
[00000107] Entering MAIN
[00000107] set music volume: 127
[00000107] Exiting MAIN
[00000107] START OF MENU SYSTEM!!!
[00000107] WM_CLOSE
[00000107] ERROR: unhandled exception

And here is a link to the Crash.dmp: https://mega.nz/#!nLhXVC6K!6tV0N6BSTIpiY_DhzIQ9Jk3LVYDUYIsHCxS_BYpcvuY

Any help would be appreciated. Idk if I gave everything that's needed. Thank you.