Author Topic: Remako mod woes!  (Read 435 times)

MadmanRB

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: 0
    • View Profile
Remako mod woes!
« on: 2019-05-28 23:40:38 »
Okay since I am not really sure what section this goes in i will put this here.
So I was wanting to try the Remako mod out, but so fart its come up short.
I followed the tutorial step by step in this guide:
https://www.youtube.com/watch?v=dgCD_Ss5ly8

and on this page:
https://captrobau.blogspot.com/p/install-guide-ff7-mod-manager.html

I do everything correctly and no this is not my first time modding a game.
Regardless i get the following error:


What am i doing wrong?
If it helps here is my hardware specs:
https://valid.x86.fr/h3yviw
As i am unsure if this is related to my hardware or the software.
I am running windows 10 pro 64bit and I already tried compatibility mode.

Again I followed every instruction, changed settings, even tried to update 7th heaven.... zip, zilch. not working.
« Last Edit: 2019-05-29 02:33:47 by MadmanRB »

LordUrQuan

  • VirtualBox dweller
  • Insane poster
  • *
  • Posts: 324
  • Karma: -1
  • LOAD "FF2J",8,1
    • View Profile
Re: Remako mod woes!
« Reply #1 on: 2019-05-29 01:49:27 »
Check that 7H is set to run as admin, and that whichever exe you're attempting to load is set for 640x480

MadmanRB

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: Remako mod woes!
« Reply #2 on: 2019-05-29 02:15:41 »
Will try that next, I already tried running under compatibility mode with no result so far.

Edit huh that worked, strange none of the guides said I have to run 7th heaven as admin.
A very odd thing here.
Still glad I asked as someone else can have this issue and hit a brick wall like i did.
I will keep my account active despite this being the main reason I joined, as you never know if I will have more issues down the road.
« Last Edit: 2019-05-29 12:42:58 by MadmanRB »

CitronRebel

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: Remako mod woes!
« Reply #3 on: 2019-06-09 23:26:27 »
Hello There,

Exact same issue as OP for me, I made sure I run 7th H in admin + 640x480, but I still get the same error box when I click on Launch Game.

Any other ideas?
Thanks

EQ2Alyza

  • 7th Heaven Crew
  • Global moderator
  • No life
  • *
  • Posts: 3032
  • Karma: 208
  • Dilly-Dally Shilly-Shally
    • View Profile
    • EQ2Alyza - YouTube Channel
Re: Remako mod woes!
« Reply #4 on: 2019-06-10 01:26:53 »
Did you set FF7.exe to run as admin and 640x480?

CitronRebel

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: Remako mod woes!
« Reply #5 on: 2019-06-10 18:02:52 »
It worked, thank you :D