Author Topic: Windows 7 not letting me play  (Read 2873 times)

Jaitsu

  • *
  • Posts: 1067
  • DON'T FWOOSH ME BRO
    • View Profile
    • Jaitsu Studios
Windows 7 not letting me play
« on: 2009-12-29 00:13:00 »
on vista, i could play FF7 no problem, i upgraded to windows 7, and now, after clicking the exe to the game, it flashes black then..... nothing, at all

any ideas?

AngeBleu

  • *
  • Posts: 68
    • View Profile
Re: Windows 7 not letting me play
« Reply #1 on: 2009-12-29 00:14:39 »
Try to run administrator

Jaitsu

  • *
  • Posts: 1067
  • DON'T FWOOSH ME BRO
    • View Profile
    • Jaitsu Studios
Re: Windows 7 not letting me play
« Reply #2 on: 2009-12-29 00:15:21 »
Try to run administrator

i have already tried that several times, as well as running in in compatability, neither works

Re: Windows 7 not letting me play
« Reply #3 on: 2009-12-29 20:25:44 »
It works fine on my windows 7. What are your specs?
Are you using Aali's custom drivers?

Jaitsu

  • *
  • Posts: 1067
  • DON'T FWOOSH ME BRO
    • View Profile
    • Jaitsu Studios
Re: Windows 7 not letting me play
« Reply #4 on: 2009-12-30 19:02:11 »
It works fine on my windows 7. What are your specs?
Are you using Aali's custom drivers?


actually, i just reinstalled it yesterday and now its working fine, maybe something got messed up during file movement in upgrading to windows 7

pyrozen

  • *
  • Posts: 791
  • Team Avalanche Member
    • View Profile
Re: Windows 7 not letting me play
« Reply #5 on: 2009-12-30 20:36:13 »
upgrading to windows 7

That is probably what happened, in place OS upgrades and never full proof.  your better off formatting and a clean install.