Author Topic: dload ff7 pc for windows 7?  (Read 3291 times)

TrckyGmr

  • *
  • Posts: 17
    • View Profile
dload ff7 pc for windows 7?
« on: 2011-12-30 06:01:40 »
where do I download ff7 that works on windows 7? im using a laptop and i dont know how to edit the control.. please can anyone give me some help... thnx :D

Tekkie.X

  • *
  • Posts: 896
  • Formerly known as DragonNinja
    • View Profile
Re: dload ff7 pc for windows 7?
« Reply #1 on: 2011-12-30 09:27:27 »
You don't, you buy it. We don't support pirated copies of the game here.

Vgr

  • Global moderator
  • *
  • Posts: 2163
  • If it quacks like a duck, it must be a duck
    • View Profile
Re: dload ff7 pc for windows 7?
« Reply #2 on: 2011-12-30 11:57:18 »
IHopeYouReFreakingKiddingMe.jpg

TrckyGmr

  • *
  • Posts: 17
    • View Profile
Re: dload ff7 pc for windows 7?
« Reply #3 on: 2011-12-31 17:10:37 »
You don't, you buy it. We don't support pirated copies of the game here.
----
is that so... may I ask if the Square Enix made FINAL FANTASY 7 for PC?
on what OS is it available only?
are those who edit the game legitimate to distribute what they made?
do they have copyrights?...

I hope I don't offend... Im just a newbie ;)

Ishtaria

  • *
  • Posts: 11
    • View Profile
Re: dload ff7 pc for windows 7?
« Reply #4 on: 2011-12-31 17:47:46 »
The standard PC version patched to v1.02 works fine for me on Windows 7 x64 (along with any additional mods from here I've applied). Finding a legitimate copy isn't easy after so long but a few are still out there. The best thing to do is check any 2nd hand high street retailers and sites like eBay and Amazon. It's difficult but not impossible.

As already mentioned, no support or assistance is given to piracy and that "piracy" also stretches to the distribution of any copyrighted content from Square. The mods distributed here are perfectly legal because they contain no copyrighted content from other Square games. This is why there are no mods here that contain ripped content from games like Crisis Core because that is Square's property and they have taken down sites before that host ripped content.

Also: http://forums.qhimm.com/index.php?topic=9430.0
« Last Edit: 2011-12-31 18:06:31 by Ishtaria »

ultima espio

  • *
  • Posts: 1357
    • View Profile
Re: dload ff7 pc for windows 7?
« Reply #5 on: 2011-12-31 20:41:59 »
It'll be on Steam eventually, so if you wanna download it legally...

Tekkie.X

  • *
  • Posts: 896
  • Formerly known as DragonNinja
    • View Profile
Re: dload ff7 pc for windows 7?
« Reply #6 on: 2011-12-31 22:20:51 »
With how long it's been on the private Steam network? Not likely, they'd have released it by now.

Jaitsu

  • *
  • Posts: 1067
  • DON'T FWOOSH ME BRO
    • View Profile
    • Jaitsu Studios
Re: dload ff7 pc for windows 7?
« Reply #7 on: 2012-01-02 01:45:19 »
buy it off Ebay or something, seriously, they are not very expensive.

TrckyGmr

  • *
  • Posts: 17
    • View Profile
Re: dload ff7 pc for windows 7?
« Reply #8 on: 2012-01-02 03:07:48 »
The standard PC version patched to v1.02 works fine for me on Windows 7 x64 (along with any additional mods from here I've applied). Finding a legitimate copy isn't easy after so long but a few are still out there. The best thing to do is check any 2nd hand high street retailers and sites like eBay and Amazon. It's difficult but not impossible.

As already mentioned, no support or assistance is given to piracy and that "piracy" also stretches to the distribution of any copyrighted content from Square. The mods distributed here are perfectly legal because they contain no copyrighted content from other Square games. This is why there are no mods here that contain ripped content from games like Crisis Core because that is Square's property and they have taken down sites before that host ripped content.

Also: http://forums.qhimm.com/index.php?topic=9430.0

yes, thank you..
I think I have to rephrase my 1st post..
my problem was im just using a laptop
msi wind u100 plus and using windows7
on the screen where shows new game and continue I cant do anything because the default keyboard control uses the left numerical keys etc.. my keyboard on my laptop doesnt have those :oops: :(